MINÄ

Päädyin lapsena Suomeen Yhdysvaltojen, Japanin ja lukuisten kohtalon oikkujen kautta. Muuttojen värittämä lapsuus oli varmasti osasyy sille, että aloin etsiä kiintopisteitä ja pysyvyyttä myös kameran linssin läpi. Tavoittelin kansainvälistä uraa alusta lähtien, ja oman äänen etsiminen tuotti pian tulosta.

Olen saanut kunnian kuvata toinen toistaan eksklusiivisempia häitä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kuvaamisen lumo ei kuitenkaan ole avautuvissa ovissa vaan juuri oikeaan aikaan räpsähtävässä sulkimessa. Valokuvan magia on viime kädessä siinä, että yhdessä ainoassa otoksessa voi kiteytyä valtavasti asioita. Yksittäinen kuva voi kulkea suvun mukana satoja vuosia ja kantaa mukanaan oleellista tietoa perheen tarinasta.

KUVAUSFILOSOFIA

Olen erikoistunut dokumentaariseen hääkuvaukseen. Tyylini on klassinen ja ajaton, ja vahvuuteni eritoten aitojen tunteiden ja yksityiskohtien vangitsemisessa. Pyrin aina kuvaamaan pelkästään merkityksellisiä kuvia. Yksittäinen otos, joka tavoittaa ohikiitävän hetken tunnelman käsin kosketeltavasti, on kiistatta arvokkaampi kuin valtava määrä tavanomaisia kuvia samasta tilanteesta.

Minulle on kunnia-asia toimia juhlan ja juhlijoiden ehdoilla. Hääparin ja vieraiden täytyy pystyä luottamaan kuvaajan tilannetajuun, ja juhlissa tulee voida keskittyä hääparin rakkauden juhlimiseen. Parhaat muistot syntyvät aidoista juhlista ja parhaat kuvat aitojen hetkien taltioimisesta.